на живо

Време е за йога с Клоп и компания (ВИДЕО)

"Ливърпул" е в настроение дори под карантина

Сутрешна йога с "Ливърпул". Как ви звучи? Ако ви е също толкова скучно, колкото на играчите на лидера във Висшата лига, просто си отворете видеото, на което футболистите и треньорът Юрген Клоп опитват да установят онлайн връзка, и веднага ще се разведрите.

"Червените" са под карантина, а базата в "Мелууд" е затворена поне до 14 април. Ежедневните тренировки са цяло предизвикателство, но в клуба са намерили алтернативни начини за поддържане на добра физическа форма до края на извънредното положение.

Всички играчи са снабдени с необходимата екипировка и оборудване, за да тренират в домашни условия, а като част от разнообразните занимания футболните звезди трябва да практикуват и йога под зоркия поглед на Клоп.


Германският мениджът се включи в най-ранното занимание за деня, в което участие взеха капитанът Джордан Хендерсън, Върджил ван Дайк, Трент Алекзандър-Арнолд, Такуми Минамино, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Джеймс Милнър и Жоел Матип.

От видео, публикувано в туитър акаунта на "Ливърпул" става ясно, че Джини Вайналдум не може да се свърже с групата, а междувременно Ван Дайк се опитва да открие Андрю Робъртсън.

Изглежда, че сесията не е била задължителна, а при включването си в онлайн заниманието Арнолд разсмива колегите си, отбелязвайки, че "е малко рано". Разбира се, Клоп не му остава длъжен с думите: "Но, той е навреме!".

bTV призовава: останете си вкъщи!