на живо

Слънчеви бани при -30 градуса по Целзий (ВИДЕО)

Бурята "Филомена" не може да уплаши футболиста Маркос Йоренте и неговата половинка

Instagram

Бурята "Филомена" не може да уплаши Маркос Йоренте. Звездата на "Атлетико" Мадрид не се скри в дома си, както предполагат изсипалият се сняг и минусовите температури. Точно обратното - нападателят излезе в градината на къщата си само по бански. Излегна се на шезлонг, пълен със сняг и си отпи от безалкохолна напитка, която рекламира.

Той не бе сам в смразяващото начинание. Приятелката му Патрисия Ноарбе реши да позира за социалните мрежи само по оскъдно бельо. Половинката на футболиста е известен личен треньор. Тя има повече от 160 000 последователи в "Инстаграм".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paddy (@paddy.8)

Бурята "Филомена" връхлетя Испания, като донесе със себе си преспи от сняг, силен вятър и температури, които достигнаха до -30 градуса по Целзий.

Тези условия тотално объркаха футболната програма в страната. Отложени бяха няколко мача, сред които "Атлетико" Мадрид - "Атлетик" Билбао и "Мирандес" - "Райо Валекано". Гостите в срещите просто не успяха да се доберат до стадионите. В първия случай футболистите на "Атлетик" не получиха разрешение за кацане в Мадрид, а във втория - автобусът на "Райо Валекано" не успя да напусне столицата.

Снимка: Reuters

Очаква се и други мачове да паднат в жертва на лошото време. Въпреки че успяха да излетят снощи за Памплона, футболистите на "Реал" Мадрид предпочитат да не играят срещу "Осасуна" днес. Възможно е мачът от 22 ч. да бъде отменен.