на живо

„Юнайтед” разменя Мхитарян за Санчес?

"Усещам, че Санчес ще напусне "Арсенал", каза Жозе Моуриньо

"Манчестър Юнайтед" може да се раздели с любимеца на Жозе Моуриньо - плеймейкъра Хенрих Мхитарян, за да си осигури услугите на звездата на "Арсенал" Алексис Санчес. 

Това загатна мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо след победата над "Стоук Сити".

"Не съм убеден, но и не съм неубеден за трансфера на Санчес. Просто съм спокоен. Той все още е играч на "Арсенал" и може и да остане там, но аз имам чувството, че той може и да си тръгне, а това ни отваря страхотна възможност. Може би и други големи отбори се интересуват от него. Мхитарян е качествен футболист, когото харесвам. Дали ще бъде включен в сделка и ще ни напусне? Възможно е. Също така е възможно и да остане. Аз се опитвам да го предпазя, независимо дали ще остане или ще си тръгне. Пазарът е отворен", заяви Специалния.

Спекулациите за трансфер на чилийския футболист се засилиха, след като той остана извън групата за двубоя на "Арсенал" срещу "Борнемут", загубен с 2:1 от "артилеристите".

"Манчестър Сити" бяха считани за фаворит за подписа на Санчес, но според последните публикации в английските медии, те ще се оттеглят от битката. Според Би Би Си "Сити" държат да привлекат Санчес като свободен агент през лятото, а не да плащат трансферна сума.

Отборът на "Челси" е изненадващият нов играч в битката за футболиста на "Арсенал". Актуалните шампиони не са изпратили официална оферта, но мениджърът Антонио Конте не крие, че Санчес е в полезрението му още от престоя на чилиеца в "Ювентус".