на живо

Юрген Матай: Нужни са ни кураж и футболни умения (ВИДЕО)

Гледайте ЦСКА - "Бодьо Глимт" пряко по bTV Action от 19:00 ч. днес (30 септември)

Юрген Матай: Нужни са ни кураж и футболни умения (ВИДЕО)

С кураж и футболни умения играчите на ЦСКА ще преследват трите точки срещу норвежкия шампион "Бодьо Глимт" във втория кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите. "Планът" разкри капитанът на тима Юрген Матай. 

Мача между ЦСКА и "Бодьо Глимт" може да гледате пряко по bTV Action от 19:45 ч. днес (30 септември). Коментарното студио със специален гост Алън Пардю започва точно в 19:00 ч.! 

"Не се притеснявам от отборите, срещу които се изправяме. От по-голямо значение е какво ще демонстрираме ние, като отбор. Трябва да покажем кураж. Но също така трябва да покажем, че можем да играем футбол", заяви специално за bTV Матай часове преди мача.

Снимка: БГНЕС

"Червените" записаха тежка загуба в първия си мач в Европа срещу "Рома". Сега обаче зад гърба им имат емоционалната публика. Очаква се по трибуните 12 000 привърженици да скандират в подкрепа на "червените". 

"Всеки вижда, че се борим, но сега трябва да демонстрираме увереност и качества с топката. Ако постигнем този баланс между двете, тогава ще имаме много добри шансове да спечелим. След загуба трябва да се представиш добре, особено когато е групова фаза. Време е да вземем точки!", показа мотивация Матай. 

Снимка: bTV

Не пропускайте ЦСКА - "Бодьо Глимт" - среща от втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите! Мача може да гледате пряко по bTV Action днес (30 септември) от 19:45 ч.! Специалното ни студио с гост Алън Пардю започва точно в 19:00 ч.!