на живо

"Ювентус" - "Барса": Сблъсък на колоси, а не на фигури

Гледайте 6 мача от Шампионска лига в каналите на bTV Media Group днес

Getty Images

Всички фенове го чакаха, всички мечтаха за него. Не, те няма да го получат в пълния му блясък, но това не означава, че няма да видим футбол на най-високо ниво. 

"Ювентус" срещу "Барселона" е едно от зрелищата, които жребият за груповата фаза на Шампионска лига ни предложи още в началото на сезон 2020/2021. Днес (28 октомври) феновете ще могат да му се насладят заедно с още 5 мача, които ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group.

По традиция от последните години шоуто започва в 19:30 ч. с два ранни мача.

След загубата си от "Манчестър Юнайтед" в първия кръг, сега ПСЖ гостува на "Истанбул Башакшехир" - шампиона на Турция. Визитата на френския гранд ще премине на фона на политически дразги между президентите Реджеп Тайип Ердоган и Еманюел Макрон. Турският държавен глава призова за бойкот на френските стоки. В тях може би влизат и головете на гранда от Града на любовта. Ще разберем в 19:30 ч. пряко по RING.

Снимка: Reuters

В същия час по bTV Action "Челси" ще излезе срещу руския "Краснодар". Местните "бикове" ще налитат на синьо днес. И двата тима мечтаят за първи победи след равенствата в първия кръг.

А от 22:00 ч. е време за зрелище! "Ювентус" посреща "Барселона"! Мач, достоен за финал.

Снимка: Reuters

Когато двата тима попаднаха в една и съща група, много фенове започнаха да пресмятат от кога Кристиано Роналдо и Лионел Меси не са се изправяли един срещу друг на терена. Верният отговор е от 6 май 2018 г. - още когато португалецът беше част от "Реал" Мадрид.

Е, този път коронавирусът ни отне това удоволствие. Роналдо даде няколко положителни теста и остава изолиран в дома си в Торино. Но пък Меси ще излезе на терена в опит да постигне нов успех в кампанията заедно с каталунците.

По RING ще може да гледате "Манчестър Юнайтед" срещу "Лайпциг". Милионите фенове на "червените дяволи" по света стискат палци за нов успех в най-силния европейски клубен турнир! На пътя им обаче се изправят едни настървени германски "бикове", които търсят единствено победата.

Снимка: Reuters

На платформата VOYO.BG може да гледате още две срещи от 22:00 ч.: "Борусия" Дортмунд - "Зенит" Санкт Петербург и "Брюж" - "Лацио".

Най-интересните моменти от ВСИЧКИ мачове в комбинирано предаване може да гледате на Champions TV.

Не пропускайте най-интересното от Шампионска лига и на bTV Radio!