на живо

Американското дерби "Ювентус" - "Рома" - пряко по RING от 23:05 ч.

Срещата е на "Жилет Стейдиъм" в Масачузетс

Getty Images

Два от най-силните италиански клуба - "Ювентус" и "Рома", се изправят един срещу друг в приятелски мач от турнира Интернешънъл Чемпиънс Къп. Срещата е тази вечер от 23:05 ч. и ще бъде излъчена пряко по RING.

"Юве" спечели шеста поредна шампионска титла на Италия, а очакванията са и през новия сезон да не срещне особени трудности в битката за първото място. Отборът на "Рома" пък отново ще се опита да диша във врата на торинския гранд, след като остана на четири точки от заветната титла през миналата кампания.

"Римляните" няма да могат вече да разчитат на лидерските качества на Франческо Тоти, но пък Раджа Наинголан подписа нов 4-годишен договор и успокои феновете за бъдещето на тима.

До момента в Интернешънъл Чемпиънс Къп "джалоросите" победиха с 3:2 "Тотнъм" и загубиха от "Пари Сен Цермен" след изпълнение на дузпи.

"Биаконерите" победиха с 3:2 ПСЖ в друг мач от престижната надпревара и си върнаха за поражението с 1:2 от "Барселона" преди това. "Старата госпожа" обаче определено показва колебания в защита след напускането на Леонардо Бонучи в посока "Милан".

Липсата на Бонучи със сигурност ще принуди наставника Масимилиано Алегри да преосмисли подреждането на дефанзивната линия пред Джанлуиджи Буфон.

И двата италиански отбора обичат офанзивната игра и определено ще се постараят да спечелят срещата на "Жилет Стейдиъм" в Масачузетс.