на живо

Ювентус мисли за заместници на Погба

Три са спряганите имена

В Ювентус вече са се ориентирали към евентуален заместник на Пол Погба. "Бианконерите" ще се опитат да привлекат полузащитникът Андре Гомес от Валенсия. Другите спрягани имена са на поляка Гжегож Криховяк, който прави чудесно "Евро 2016" и на 19 годишния Габриел Жезус от Палмейрас.

Спортният директор на Юве Джузепе Мората е бил забелязан с колегата си Хесус Гарсия, като срещата е била с цел, договаряне на условията по привличането на Андре Гомес. Очаква се офертата да скочи до 50 млн. със всички клаузи, което няма да е проблем за тoринския град при продажба на Погба.

Другата цел на Ювентус Гжегож Криховяк вече привлече интерес и от страна на ПСЖ, което може да се окаже препъни камък за евентуален негов трансфер на "Ювентус стейдиъм". От своя страна "андалусийци" са намерили заместник на Криховяк в лицето на Амаду Диавара от Болоня.

Последното спрягано име е това на "детето чудо" от Палмейрас- Габриел Жезус, наричан още "новият Неймар". Въпреки крехката му възраст, той е оценяван на 40 млн. евро- цена, която "старата госпожа" е готова да плати.