на живо

Къде ми е халката?!

Футболист загуби сватбения си пръстен и вдигна на крак целия тим

Reuters

Брачната халка е за цял живот. Трябва да я пазиш като очите си, а загубиш ли я... жена ти няма да ти даде мира! Вероятно подобни мисли са минали през главата на футболиста Иса Диоп в събота.

Защитникът вдигна на крак целия тим на "Уест Хем", след като загуби халката си... докато се готвеше да влезе в игра на мача срещу "Фулъм" от Висшата лига.

 
 
 
View this post on Instagram

Ready ⚒ #COYI #ID23

A post shared by Issa Diop (@issa_diop_05) on

Анджело Огбона се контузи и трябваше да бъде заменен. Тогава обаче се случва нещо нетипично. Готвещият се да влиза от резервната скамейка Диоп е подложен на стандартната проверка от четвъртия съдия преди да бъде пуснат в игра. Французинът осъзнава, че не е свалил брачната си халка и я издърпва със зъбите си, за да я подaде на член от щаба на "чуковете".

Снимка: Reuters

Нещата обаче не се случват по план... халката полита във въздуха и пада в тревата на "Лондон Стейдиъм". Диоп трябва да влезе в игра и затова човекът от щаба пада на колене и започва да издирва пръстена.

Близо пет минути продължава голямото търсене и то без резултат. А след срещата в локализирането на брачната халка се включват четирима души от поддръжката на стадиона, детектор за метал и специален скенер. Все пак с общи усилия ценният предмет е намерен, а Диоп поне засега ще се размине с конското от жена си.

Тагове:

футбол