на живо

Къде е Жозе Моуриньо?

Специалния поглежда към Мадрид

Getty Images

Какво прави Жозе Моурино? Обикаля стадионите. 

Мениджърът е без отбор от декември 2018 г., след като договорът му с "Манчестър Юнайтед" беше прекратен предварително. Въпреки предположението, че бързо ще си намери друг отбор, Специалния не бърза. 

Той е анализатор на една от големите английски телевизии, а пред останалото си свободно време гледа мачове.

Португалецът беше забелязан на трибуните на стадиона на "Фулъм". Във видимо добро настроение Моуриньо изгледа загубата на домакините с 1:2 от "Нотингам" в петия кръг на Чемпиъншип.

Слуховете всъщност пращат Специалния извън Острова. Според португалското издание "А Бола", Моуриньо следи с интерес развитието на ситуацията в "Реал" Мадрид. Той вече беше начело на "белите" в периода 2010 - 2013 г. Тогава стана шампион на Испания и спечели Купата на краля.

На "Сантияго Бернабеу" успяха да върнат в редиците си треньорът Зинедин Зидан, но под негово ръководство "белите" продължават да изпитват затруднения. 

Моуриньо прави планове да се завърне в треньорството след януари 2020 г. Ако обаче някои от грандовете, които могат да си позволят да плащат доста високата му заплата, потърси промяна, той ще се отзове.