на живо

Как в топлия дом на Серина Уилямс натрупа... сняг? (ВИДЕО)

Бившата номер 1 в света на тениса се спусна с шейна под парещото слънце в щата Флорида

Щатът Флорида в САЩ е известен с големите си крокодили, ураганите и високите температури. През декември рядко е под 20 градуса по Целзий. Така че никой не очаква сняг там.

Но пък, когато си била номер 1 в света на тениса и имаш 23 титли от Големия шлем, заслужаваш едно спускане с шейна.

Ако светът не беше в условията на пандемия от коронавирус, най-вероятно Серина Уилямс и нейното семейство - съпругът ѝ Алексис и 3-годишната им дъщеря Олимпия, щяха да бъдат на пистите на някой ски курорт. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

Само че сега постъпват отговорно и си стоят вкъщи. Кой е казал, че и там не може да се направи импровизирана писта?

В социалните мрежи Уилямс публикува видео, на което се вижда, че в двора на тенисистката има преспа, а тя (с помощта на Олимпия) се спуска по нея с шейна, облечена в ефирна рокля.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian)

Трябва да признаем, че татко Алексис Охинян и фактът, че е милиардер (Той е един от основателите на социалната мрежа "Редит"), правят тези необичайни за високите температури забавления възможни.

Снегът е изкуствен, натрупан в двора на дома на тенисистката със специална машина.

Наскоро бившата номер 1 в света обяви, че е записала своята дъщеря на уроци по тенис. Олимпия няма да се учи от своята майка, нито от дядо си Ричард Уилямс, с чиято помощ Серина и сестра ѝ Винъс са направили първите си стъпки на корта. Учителката на детето дори не знае, че тя е дъщеря на една от най-великите тенисистки в света! Остава да видим дали е наследила таланта на мама!