на живо

Какъв щеше да е Григор Димитров, ако не беше тенисист? (ВИДЕО)

Българинът излиза на полуфинал в Антверпен днес

Instagram

Най-естественото положение на Григор Димитров е на корта, с ракета в ръка. Но какъв щеше да бъде той, ако в живота му не се беше появил тенисът?

Отговорът от самия него - автомобилен състезател. Не сме изненадани, тъй като често го виждаме в коли, които развиват висока скорост.

Преди полуфинала си на турнира в Антверпен, Димитров отговори на въпросите на феновете си. От тях стана ясно, че той се събужда рано и обича сутрин да пие кафе и да чете книга.

Също така Григор работи със спортен психолог, който му помага в трудните моменти и да опознае себе си. 

"Никога не следвай чуждия път, а проправи свой. Не копирай никой!" - това е съветът, който дава на младите си колеги. А за себе си знае, че ще продължи да се опитва да подобрява играта си, докато не приключи кариерата си.

Димитров не успя да отличи един от колегите си като "най-добър приятел" и не пожела да каже с коя дама би си партнирал на смесени двойки.

Но пък е уверен, че може да прави страхотно пилешко с ньоки и... мусака.

Днес (24 октомври) Димитров излиза на корта в Антверпен за полуфинал срещу 21-годишния Алекс де Минор. Това ще бъде втори мач между двамата, като в първата среща през 2019 г. българинът победи на Откритото първенство на САЩ.

Очаква се срещата да започне след 18:30 ч. българско време.