на живо

Какво каза Моуриньо на Конте (ВИДЕО)

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" отново привлече погледите в Англия

Getty Images

Жозе Моуриньо отново попадна в светлината на прожекторите. Мениджърът на „Манчестър Юнайтед” реагира много бурно на загубата с 0:4 от бившия му клуб „Челси” на „Стамфорд Бридж”.

Португалският специалист бе подразнен не само от резултата, но и радостта на италианския си колега при четвъртия гол на Н’Голо Канте. Затова след края на мача Моуриньо стисна ръката на Конте и му каза няколко думи на ухото преди да се насочи към тунела.

Според медиите в Англия Специалния е казал на италиански: „Това е само мое мнение, но не се празнува така при 4:0. При 1:0 е окей, но при 4:0 е унизително”.

Напрежението между двата щаба ескалира още повече, след като член на екипа на Моуриньо отказа да подаде ръка на мениджъра на домакините. 

На пресконференцията след мача, Конте отказа да разкрие какво му е казал гневният португалец: "Смятам, че беше правилно да призова феновете ни в момент, в който при 4:0 чувах само тези на "Юнайтед", затова поисках да аплодират по-бурно играчите за представянето им".

А Моуриньо заяви в типично свой стил. "Познавате ме. Говорех на Конте, не на вас. Не съм човек, който ще дойде тук и ще сподели с вас неща, които не иска да споделя. Това, което е между мен и Конте, си е за нас... Или зависи от него дали ще говори, ако иска. Негов проблем си е. Аз няма да коментирам".