на живо

Капитанът на "Виктория" Пилзен беснее в съблекалнята

Скандали в чешкия клуб преди реванша с "Лудогорец"

Lap.bg

"Забавно ли ви е?". Това е попитал съотборниците си в съблекалнята капитанът на "Виктория" Пилзен Роман Хубник на почивката в двубоя срещу "Злин" от местното първенство в събота. Съперникът на "Лудогорец" загуби с 0:2 - резултат, до болка познат на отбора от Пилзен от началото на сезона. 

"Продукцията, която изнесохме срещу "Злин", не е достойна за клуб като "Виктория". Речта, която изнесох в съблекалнята, не трябва да се повтаря. Нужно бе да викам на момчетата, да живнат малко", сподели Хубник.

"През първото полувреме бъркахме всичко. Постоянно закъснявахме, нямаше движение, не искахме топката, не играехме играта си. Всички трябва да се замислим! През втората част натиснахме, но нямахме късмет. Дължим огромно извинение на феновете. Това не бяхме ние!", коментира още капитанът. 

"Какво точно съм казал на момчетата - няма да ви споделя. Няма особен смисъл да ви казвам и какво ми отговориха. Бяхме мъртви на терена, без да се борим. Формата ни е, меко казано, разочароваща." 

Снимка: Lap.bg

Хубник все пак се надява двата звучни шамара да подействат ободряващо на отбора преди срещата-реванш за влизане в групите на Шампионската лига срещу "Лудогорец". Двубоят е във вторник от 21:45 ч. и ще бъде предаван пряко по bTV Action. 

Снимка: Lap.bg

"Три дни са достатъчно време да си избием предишните срещи от главите. Ако всички осъзнаем, че играта ни трябва да се промени и да слушаме указанията на треньора, имаме шанс", завърши Хубник.