на живо

Капитанът Занев: Как да стане интересен двубой, като всяко единоборство се свири? (ВИДЕО)

"Изпуснах си нервите, за което съжалявам"

Капитанът на ЦСКА Петър Занев се извини за червения картон, който получи след края на дербито с "Левски", завършило 0:0. Бранителят на "червените" обаче изрази и недоволството си от работата на главния съдия Георги Кабаков заради накъсването на играта. Занев разкритикува и атаката на "армейците".

"Изпуснах си нервите, за което съжалявам, но човек някой път прави глупости. Как да стане интересен двубой, като всяко единоборство се свири. Не знам защо го правят - нарочно ли, или да си направят мача по-лесен?! Футболистите трябва да помагаме на съдиите и да се държим нормално, но да стане мъжки двубой... Всяко единоборство, падане и охкане се дава фаул и жълт картон. После другите ни изглеждат бързички", започна Занев.

"Аз мисля, че ние сме по-добрият отбор, но за наше съжаление не успяхме да си вкараме положенията. Като цяло днес създадохме доста. Явно ни липсва класа. Валентин Антов е интелигентен футболист. Доста сериозно момче. Старае се на всяка тренировка. Това е бъдещето на българския футбол. За него е плюс, че може да играе на две позиции. Вальо се представя добре, има израстване. Да се надяваме, че ще го видим в националния отбор".

"Не съм човекът, който дава оценки. Явно и в предни позиции някои хора трябва да демонстрират лидерски качества. Али Соу е добър нападател, но може би няма шанс пред гола. Може само да се надяваме, че ще започне да вкарва", завърши капитанът на ЦСКА.

Тагове: