на живо

Псувни от Каранга и Яблонски покрай дербито, чехът се извини (ВИДЕО)

Грозни словесни престрелки покрай дербито ЦСКА - "Левски"

Псувни от Каранга и Яблонски покрай дербито, чехът се извини (ВИДЕО)

След снощната победа на "Левски" над ЦСКА с 1:0 в дербито на кръга от Първа лига, футболистът на "сините" Давид Яблонски публикува в социалните мрежи видео с обидни думи към бившия играч на "червените" - Фернандо Каранга.

"ЦСКА за нищо не става! К*р за ЦСКА! Каранга, къде си бе, п*****ст?!", казва чехът.

Клипчето е в отговор на видеопослание от страна на Каранга преди мача. Бразилецът си позволи да провокира "сините" фенове с нецензурни думи и жестове, сред които и "рязането на глава". За последното Каранга отнесе наказание преди време.

Днес у Яблонски разумът явно надделя, защото чехът публикува извинение за своята постъпка.

Ето какво написа чешкият защитник в "Инстаграм":

"Със следващите редове искам да се обърна към хората, които не ме познават! Останалите знаят, че съм човек, който изпитва дълбоко уважение към всеки един отбор и съперник на терена и никога не бих си позволил да атакувам или обиждам даден клуб или неговите привърженици.

Преди мача в събота обаче ние като клуб, отбор и семейство (каквото сме всички свързани с Левски) бяхме жестоко провокирани. В следствие на тази провокация и плод на емоциите след победата ни в събота, си позволих да отвърна, за което се извинявам! Моето достойнство като човек и професионалист на терена ме е водело винаги до разбирането, че спорът между два клуба се решава на терена! Както го и направихме!", заяви Яблонски в социалната мрежа"

Предстои да видим дали Каранга ще последва примера му.

Тагове:

@