на живо

Късни голове донесоха ценна победа на ЦСКА във Варна

Кристиян Малинов и Али Соу бележат за 2:0 срещу "Черно море"

Lap.bg

Късни голове донесоха ценни три точки за ЦСКА при гостуването на "Черно море" във Варна. Резервата Кристиян Малинов и Али Соу бяха точни за успеха с 2:0. И двете попадения паднаха в заключителните минути на двубоя.

На "Тича" интересни ситуации пред вратите почти липсваха. За сметка на това острите сблъсъци и жълтите картони бяха в изобилие.

В самия край на първото полувреме Рубен Пинто уцели страничната греда с мощен шут извън наказателното поле. След почивката ЦСКА наложи натиск, а домакините разчитаха на редки контраатаки.

Мачът вървеше към нулево равенство, когато "червените" изрисуваха впечатляваща комбинация, а Малинов се възползва от подаването на Пинто и откри резултата. Малко след това вратарят Густаво Бусато блесна за гостите, като спаси с една ръка техничен изстрел на Исмаил Иса. Точка на спора с чудесен индивидуален пробив сложи Али Соу.

Така ЦСКА запази на 11 точки изоставането си от лидера "Лудогорец" и съкрати на 5 аванса на втория "Левски", който обаче е с мач по-малко и в сряда приема "Етър".

Тагове: