на живо

Катрин Тасева: За това, което изиграх, оценката е добра

"Може би ще стигне за финал, но не съм убедена"

Катрин Тасева говори пред медиите, след като изпълни съчетанието си на обръч на стартиралото днес световно първенство по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан. Състезателката ни се представи добре и заема петата позиция в подреждането, но основните ѝ конкурентки все още не са започнали участието си.

Пред журналистите Тасева, която се бори за квота за олимпийските игри в Токио догодина, заяви, че е доволна от резултата си днес.

"Имаше неточности, даже доста неточности. Мисля, че за това, което изиграх, оценката е добра. По-различно е, определено е по-различно. Има доста публика, но е приятно. Наистина приятно изживяване, достави ми удоволствие, което е най-хубаво за мен", коментира Катрин.

"Много благодаря не само тук на публиката, но и на всички хора в България и по света, които ни подкрепят. Наистина ни дават много сили, идва ни повече желание и вдъхновение"

"Може би ще стигне за финал тази оценка, но не съм убедена. За момента пето място. Все пак днес някои гимнастички играят топки, от по-силните, от конкурентките. Ще видим утре, когато всичко ще се реши. Мисля, че като за първи старт беше добре"

"Залата, когато не е затъмнена е много светла и има много прожектори. Определено е доста по-различно, но на мен ми е приятно, с удоволствие играя... Надявам се оценките да стигнат за финали"

"Пожелавам си медал от Олимпиадата", завърши Тасева.

Тагове: