на живо

Кешеру пред bTV: На "Парк де Пренс" винаги се чувствам специално (ВИДЕО)

Трябва да се наслаждаваме на играта, каза нападателят

Кешеру пред bTV: На "Парк де Пренс" винаги се чувствам специално (ВИДЕО)

Нападателят на "Лудогорец" Клаудиу Кешеру вярва, че тимът му ще продължи в Лига Европа. Според румънеца "орлите" нямат какво да губят срещу френския шампион.

"Срещу ПСЖ трябва да се наслаждаваме на играта си и на това, че имаме възможност да демонстрираме качествата си на този невероятен стадион срещу един много класен отбор. Нямаме какво да губим и мисля, че късметът ще е на наша страна, ако покажем най-доброто, ма което сме способни".

Кешеру не скри радостта си, че отново ще може да играе на "Парк де Пренс". 

"Престоят ми във Франция беше много хубав период от кариерата ми. Много се радвам, че отново съм тук. Така се почувствах и когато играх на този стадион и на европейското първенство срещу Швейцария през лятото. Струва ми се, че това ще бъде осмият ми мач на "Парк де Пренс" и винаги се чувствам специално, когато играя тук. Трябва да вкараме гол и да продължим в Лига Европа. Не е важно да го вкарам аз. Но няма да имам нищо против и да вкарам, ние да загубим и все пак да се класираме за Лига Европа. Най-важното е да продължим напред", допълни той.

Мачът между ПСЖ и "Лудогорец" е тази вечер от 21:45 ч. и ще бъде излъчен пряко по bTV Action. Коментарното ни студио с гости Христо Йовов и Павел Колев започва в 21:00 ч.