на живо

Кевин Гамейро: Дойдох в Атлетико, за да печеля трофеи (СНИМКИ и ВИДЕО)

Французинът бе официално представен като играч на "дюшекчиите" в неделя

www.atleticodemadrid.com

Новото попълнение на Атлетико (Мадрид) - Кевин Гамейро беше официално представен в неделя като играч на "дюшекчиите". Френският нападател премина в клуба за сумата от 30 млн. евро като подписа договор за период от 4 години. Над 7000 фенове посрещнаха Гамейро на "Висенте Калдерон" в Мадрид, Испания. 

"Исках да съм футболист на Атлетико още в началото на трансферния прозорец и съм убеден, че ми предстои добро бъдеще. Винаги има напрежение, но това може да бъде и в моя полза. Просто ще играя и ще се стремя да бележа повече и повече голове", заяви французинът на пресконференцията на официалното си представяне.

"Тук съм, за да печеля трофеи. Атлетико има шанс да грабне и трофея в Шампионската лига, и трофея в Примера дивисион. Нямам търпение да се включа в надпреварата за титлите", завърши Гамейро.

"Дюшекчиите" приключиха участието си в турнира "Интернешънъл чемпиънс къп", зона Австралия. Тимът на Диего Симеоне изигра два мача в надпреварата, като записа победа срещу отбора на Тотнъм (1:0) и загуби от австралийския Мелбърн Виктори с резултат 0:1.

Атлетико стартира сезона в испанското първенство с домакинство на Алавес на 21 август.