на живо

Киево срещу Палермо: нова възможност за Ивайло Чочев да блесне

Двубоят ще бъде излъчен пряко по RING.BG от 19:00 часа.

28-ият кръг на италианското първенство ще започне с домакинство на Киево срещу Палермо.

"Летящите магаренца" са в борбата за оцеляване през този сезон, но след серия от добри резултати отборът си осигури комфортна преднина от 8 точки пред 18-ия Каляри. Формата на Киево се дължи главно на защитата, която е седмата най-добра в Калчото, макар и отборът да се намира на 16-та позиция. Нападението е проблемът на "летящите магаренца", защото то е най-слабото в лигата с едва 20 гола. 6 от тях са на името на юношата на Милан Алберто Палоски, от който се очаква да е най-голямата опасност и днес.

Палермо също напоследък не впечатлява с добри действия в нападение, пропускайки да се разпишат в три поредна мача. Дуото Франко Васкес и Паоло Дибала се поукроти, след като до момента двамата имаха общо 19 гола и 16 асистенции и сега е време отново да избухнат, ако искат отборът им да се върне на победния път след 4 двубоя без успех.

Очаква се Ивайло Чочев да остане на резервната скамейка, както се случва доста често през този сезон. Българинът има 9 мача за Палермо през този сезон, като в 5 от тях е стартирал. До момента младият футболист не успява да разгърне потенциала си, но всеки мач е шанс за него най-после да покаже безспорните си качества в средата на терена и да спечели доверието на наставника си.