на живо

Кирил Домусчиев: Не винаги по-добрият отбор продължава напред

"Късметът и Бог не бяха с нас", написа собственикът на "Лудогорец"

Lap.bg

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев благодари на играчите, треньорския щаб и феновете за играта и подкрепата по време на реванша срещу "Апоел" Беер Шева. Разградчани победиха с 3:1, но отпаднаха от битката за място в груповата фаза на Шампионската лига и ще трябва да играят в плейофите на Лига Европа.

"Благодаря на момчетата и треньора за играта и характера, който показаха по време на снощния мач с "Апоел"! Благодаря и на нашите фенове, които препълниха стадиона и за пореден път подкрепиха "Лудогорец" във важен двубой! Късметът и Бог не бяха на наша страна. Не винаги по-добрият отбор продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел сега е участие в групите на Лига Европа и силно представяне в шампионата", пише Домусчиев в социалните мрежи.

Той не скри задоволството си от показаната игра от страна на футболистите, въпреки отпадането.

"Момчета, горе главите! Продължавайте да се раздавате на терена и с подобна игра да радвате окото на любителите на футбола! Всеки мач оттук нататък, независимо дали от първенство или Лига Европа, е от значение и трябва да го изиграете както реванша с "Апоел"! Успех, момчета и поздрави на феновете, които ни подкрепиха!!!", завършва обръщението си той.

"Лудогорец" ще научи съперника си за плейофа в петък (4 август).