на живо

Кирил Домусчиев: За мен е важно първенството да е интересно (ВИДЕО)

Кирил Домусчиев сподели очакванията си дали Лудогорец ще може да защити титлата и купата на България и дали ще има феърплей до края на шампионата. Собственикът на разградския отбор изрази и очакванията си за предствоящите дербита с Левски и ЦСКА.

„Не всеки път можем да печелим, това показва, че има феърплей в първенството. По-принцип това са теории на болни мозъци, за мене е важно първенството да е интересно поне до неговия край, а не предварително да става ясно. ЦСКА и Левски винаги ще се борят за първото място според възможностите си, но всеки отбор има кризи, това е нещо нормално”, заяви собственикът на Лудогорец.

„Ние отиваме и играем, трябва да вземеме и купата, ако Левски са по-добри в тези два мача добре. Имат добър треньор и не лоши играчи, ако се стегнат всичко е възможно виждате, че и Лудогорец не е най-убедителен.”

„Така че пак казвам при нас най-важното е феърплея, ако нямаше отдавна да сме шампиони. Ти знаеш, че за мене не е проблем, да сме шампиони ако нямаше феърплей. Ако тръгнем да работим както другите през годините, да купуваме мачове или да си уговаряме неща, при нас това нещо неможе да се случи." завърши Домусчиев

Ето и цялото интервю с Кирил Домусчиев: