на живо

Сайтът на "Виктория" Пилзен: "Лудогорец" е труден съперник

Знаем слабите им места, твърди капитанът Давид Лимберски

Ден преди първия мач от плейофната фаза на Шампионска лига между „Лудогорец” и „Виктория” Пилзен, официалният сайт на чешкия шампион обърна сериозно внимание на „орлите”.

„Очаква ни труден мач”, пише fcviktorija.cz.

„Лудогорец е силен отбор, който разполага с класни играчи. Няма да ни е лесно. Българите разполагат с доста бразилци и най-вероятно ще атакуват. Това би било добре за нас. Знаем, че имат пропуски в отбрана, от които ще опитаме да се възползваме”, казва пред клубния сайт таранаът Михал Дюриш.

„Искаме да навлезем в реванша след седмица с аванс. Трябва да обърнем внимание на всеки детайл. Ключът към успеха е стабилна защита и използване на всеки шанс, който се открие пред нас в атака”, добавя той.

Словашкият национал игра за „Виктория” и при последното влизане на чешкия първенец в групите на най-авторитетния клубен турнир.

„Надяваме се отново да бъда част от такъв успех. Целта ни е победа, ще я постигнем, каквото и да ни коства”, уверява словашкият нападател.

"Това ще бъде мач като всеки друг. Анализирахме последните няколко мача на "Лудогорец" и открихме слабите им места. Подготвени сме", заяви капитанът на „Виктория” Пилзен Давид Лимберски.

„В последния мач от първенството записахме успех с 3:0 и бяхме ефективни в нападение. Нуждаем се от същото угре”, завършва той.

Двубоят "Лудогорец" - "Виктория" Пилзен може да гледате утре от 21:45 ч. пряко по bTV Action. Студиото преди мача започва в 21ч.