на живо

"Мечтите нямат граници": Кметът на Кърджали надъха "Арда" (ВИДЕО)

Тимът на Николай Киров ще спори с ЦСКА за исторически трофей

Facebook

Кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис надъха "Арда" преди историческия финал за Купата на България. Тази вечер воденият от Николай Киров тим се изправя срещу ЦСКА в София в опит да спечели трофея за първи път.

Кметът на Кърджали благодари на всички в "Арда" за положените усилия и увери, че днес целият град ще чака с нетърпение да посрещне Купата на България.

"Уважаеми съграждани, любители на футбола и "Арда". Днес, 19 май 2021 г., е исторически ден за спорта и футбола в Кърджали. Община Кърджали положи неимоверни усилия за възстановяване на стадиона и отбора, като си постави основна цел - "Арда" Кърджали да играе в професионалната лига!

След толкова години, не можехме да си мечтаем за повече, но мач след мач, победа след победа и гол след гол, разбрахме, че пред мечтите не трябва да има граници. Кърджали благодари на всички играчи, треньори, ръководство на отбора и спонсори за общата емоция и вярата в собствените възможности.

Днес Кърджали е футбол. Днес всеки фен и кърджалиец е основен играч в отбора на "Арда". Днес "Арда" окончателно съживи шампионския дух на всеки кърджалиец. Да си пожелаем тази вечер да посрещнем Купата на България в Кърджали! Успех, момчета!", гласи обръщението на кмета на града.

Двубоят се очаква да бъде най-посетеният в българския футбол от месеци, след като вчера здравните власти разрешиха на трибуните да има малко над 20 000 души.