на живо

Кобрата с нова подстрижка и снежна тренировка (ВИДЕО)

Боксьорът ни продължава подготовката си за мача с Джошуа

Кубрат Пулев продължава да се готви усилено за битката с Антъни Джошуа. Двамата ще се изправят един срещу друг за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация, но за момента преговорите удрят на камък.

Това не пречи на подготовката на Кобрата, който прекара повече от три седмици на високопланинската база Белмекен. Боксьорът ни използва профила си в "Инстаграм", за да се похвали с нова прическа и снежна тренировка.

Засега между щаба на Кубрат и този на Антъни Джошуа има разнобой и за мястото, и за датата на мача. Британецът и промоутърът му Еди Хърн държат на всяка цена битката с Кобрата да се проведе на тяхна територия - в Лондон. Според източници от двата щаба, Пулев настоява за неутрален терен, като приоритет за него и екипа му остава Истанбул.

Освен това Джошуа предпочита да се боксира на 30 май, а Пулев не е съгласен, защото точно тогава има друго и събитие със световна значимост в спорта - финалът в Шампионската лига по футбол, който ще се играе в Истанбул.

Джошуа и Пулев имат срок до 14 февруари да приключат успешно преговорите. Ако това не се случи, IBF вероятно ще организира таен търг за домакин на мача.

Тагове: