на живо

Когато футболът е по-важен от работата (ВИДЕО)

Таксиметров шофьор изостави колата си, за да празнува победата на "Барса"

Getty Images

Победата на "Барселона" над "Пари Сен Жермен" не остави безразлични хиляди фенове по света, а в Испания празненствата бяха неописуеми. Подвигът на каталунците, които се класираха за четвъртфиналите, след като след първия мач губеха с 0:4, осигури безсънна нощ не само на града, но и на цяла Испания

Тълпи с емоционални фенове обикаляха градовете в страната с викове и скандирания. Стотици видеа от радостта бяха публикувани в социалните мрежи. Испанското издание "Мундо Депортиво" сподели едно от тях с читателите си. 

В него се вижда таксиметров шофьор, който изоставя колата си, за да празнува с група фенове. Интересно е, че действието се развива в столицата и дом на "вечния враг" на каталунците "Реал" - Мадрид. 

Дежурният шофьор отбива колата си на площад "Сибелес" и се включва в празненствата, пее химна, а на края показва, че носи фланелка на "Барселона" под пуловера си.

"Да живее "Барса"! Да живее Каталуния!", крещи шофьорът. 

Каталунците написаха и нова страница в историята на турнира. Те станаха първия тим, успя да преодолее загуба с 0:4 в първия мач и да продължи напред в надпреварата.