на живо

Когато мама откачи от гордост (ВИДЕО)

Майката на бъдеща звезда в американския футбол отпразнува по специален начин първия тъчдаун на сина си

Майчината обич наистина е безгранична. Доказателството този уикенд даде една американка, която буквално преля от гордост след майсторско изпълнение на сина ѝ – новобранец в университетската лига отвъд океана по американски футбол.

На видеото, което за отрицателно време се превърна в хит в интернет, Кандис Притчът Мичъл не може да спре да танцува и скандира пред екрана на телевизора в хотелската си стая, след като току-що нейното момче – Кийтън Мичъл – рънинг бек за отбора на "Източна Каролина", е отбелязал първия тъчдаун в колежанската си кариера.

Всъщност, Кандис може да бъде считана за абсолютен професионалист в областта на американския футбол, защото заема длъжността на спортен директор в Атланта Пъблик Скулс. Освен това, тя е в Борда на директорите на американската футболна централа и е единственият член на Олимпийския комитет на САЩ, който представлява общността на американския футбол.

В семейство Мичъл случайни неща няма. Съпругът на Кандис и баща на талантливия младок – Антъни, има 8 години зад гърба си в меката на американския футбол – Националната футболна лига на САЩ (NFL), а понастоящем работи като треньор.

Изпълнението на самия Кийтън Мичъл пък се превърна в едно от най-красивите в мача на "Източна Каролина" срещу "Синсинати" в конференция Америкън Атлетик на NCAA, но, за съжаление, "Ийгълс" отстъпиха със 17:55.