на живо

7 различни екипа за един сезон

"Кьолн" не спира да изненадва феновете си

Getty Images

Нормално е един отбор да има 3 екипа - за домакински срещи, за гостувания и трети, за резерва. Понякога тимовете си правят и четвърти комплект, но не такъв е случаят с "Кьолн".

Германският тим е използвал цели 7 екипа през сезон 2017/18. Домакинският е в бяло и червено, а резервният - изцяло в червено.

На отбора толкова много му допада третият вариант на спортната екипировка от предишната кампания, че я оставят и за следващия сезон. Въпросната фланелка бе използвана срещу "Аугсбург" през септември.

В Бундеслигата играчите на "Кьолн" са облечени по различен начин. Имат отделни екипи и за "Лига Европа". 

Снимка: Getty Images

Седмата тениска не се предлага в свободна продажба, но ако привърженик си купи останалите шест, които струват общо 422 паунда, то той ще получи и специалния екип като подарък. 

За да се избегне неразпознаването на отборите в мача срещу "Лайпциг" във вторник, се наложи футболистите на "Кьолн" да излязат на терена с въпросния седми екип.

Разнообразната екипоровка обаче никак не помага на тима да излезе от кризата. В момента "Кьолн" е на дъното в Бундеслигага, на цели 7 точки от зоната на спасението.