на живо

Кой е човекът, на когото налетя Диего Симеоне? (ВИДЕО)

Инцидентът се случи в добавеното време

Getty Images

Изминалата нощ в Мюнхен ще се помни дълго. Футболната лудост определено бе завладяла щабовете на двата тима преди, по време и след самия мач.

Викове, агония, неконтролируем гняв. Това бяха само част от реакциите на треньорите на Байерн (Мюнхен) и Атлетико (Мадрид).

Нека започнем с Хосеп Гуардиола. Той се разкрещя на един от помощник-съдиите на мача заради спорно решение в полза на испанския тим.

Колегата му Диего Симеоне отвърна на предизвикателството. Край тъчлинията аржентинският специалист се сблъска с футболиста на „баварците” Франк Рибери. Явно французинът е доста смел, след като си позволява да предизвика гнева на Чоло.

Друг мъж попадна в обсега на развилнелия се Диего Симеоне, а самоличността му продължава да вълнува целия футболен свят. Става дума за администратора на Атлетико (Мадрид)Педро Пабло Матесанс.

В добавеното време на мача той получи удар в рамото от Симеоне. Причината- забавяне при смяната на Коке със Стефан Савич.

Първоначално се появи информация, че въпросният господин е четвъртият съдия на мача. Впоследствие се разбра, че това е човек от испанския щаб.

Въпреки това, реакцията на треньора на мадричани е неприемлива. Грози го наказание, а ако се спази буквата на правилника на УЕФА, той може да пропусне финала в Шампионска лига.