на живо

Кой полива цветята на шведите, докато са на световно? (ВИДЕО)

Меси получи най-милия поздрав за рождения ден преди да излезе за най-важния мач на шампионата

bTV

Чудите ли се кой пази домовете на футболистите, докато те играят на световно първенство? И ние не се бяхме замисляли, докато шведският национал Маркус Берг не организира конкурс за тази длъжност!

Правилно! Хора се състезават, за да могат да живеят в жилището на нападателя. 

Берг е оставил строги инструкции. Той иска цветята да се поливат редовно, кафето да се пие на терасата, а по време на мачовете на Швеция, отборът да се подкрепя пламенно. В замяна на това временният обитател ще получи хладилник, пълен с храна и бира, както и възможността да се впусне в това наистина незабравимо приключение.

Николета Маданска разказва още подробности за конкурса, както и защо синът на Берг се разплака, когато за първи път видя баща си на терените в Русия.

Красивото лице на спортната редакция ви среща и със синовете на Лионел Меси, които поздравиха емоционално своя баща за рождения ден. Днес пък Аржентина ще се бори за мястото си на осминафинал, което изобщо не е сигурно.

А как изглежда звездата на "Барселона" като торта и недоспиването ли е причина за пропуснатата дузпа на Кристиано Роналдо, вижте в следващото видео: