на живо

Кой ще се изправи срещу "Реал" Мадрид в спор за Суперкупата на Испания?

Гледайте "Атлетико" Мадрид - "Атлетик" Билбао пряко по bTV Action днес (13 януари)

Колко често можем да кажем "Ел Класико мина, време е на терена да излезе шампионът"? Едва ли сме имали много възможности, но ето, че днес ни се отдава такава. 

След като вчера в Саудитска арабия двата гранда - "Реал" Мадрид и "Барселона", изиграха спираща дъха среща, завършила след продължение с победа на тима от испанската столица с 3:2, днес (13 януари) ще стане ясно кой ще се изправи срещу "белите" в спор за Суперкупата на Испания. 

От 20:30 ч. по bTV Action ще може да гледате сблъсъка между шампиона на Испания от миналия сезон "Атлетико" Мадрид и финалиста от турнира за Купата на страната "Атлетик" Билбао. 

Мачът ще се изиграе в Риад, Саудитска арабия. 

Снимка: Getty Images

"Атлетико" загуби спора за Суперкупата на страната през 2020 г. с дузпи срещу градския си съперник "Реал". До момента "дюшекчиите" имат 2 трофея - от 1985 и 2014 г.

"Атлетик" е миналогодишният победител в мини турнира. Тогава тимът победи на финал "Барса" с гол в добавеното време и спечели трета Суперкупа в историята си след тези през 1984 и 2015 г.

Кой от двата тима ще бъде на финал в Саудитска арабия? Гледайте тази вечер (13 януари) от 20:30 ч. пряко по bTV Action "Атлетико" Мадрид - "Атлетик" Билбао.