на живо

Коментатор се разчувства по време на мач (ВИДЕО)

Легендата на Рома Франческо Тоти разплака Карло Дзампа

Коментатор се разчувства по време на мач (ВИДЕО)

Капитанът на Рома Франческо написа нова златна страница в кариерата си. Ветеранът, отбеляза два гола за обрата над Торино с 3:2. Тоти, който е в неофициален конфликт с наставника на "вълците" Лучано Спалети, влезе като резерва в 86-та минута.

Никой не може да покаже по-добре как са се чувствали снощи привържениците на „римските вълци” от Карло Дзампа. Той е луд фен на Рома, работи за спортния канал Premium Sport 2 и коментира мачовете на любимия си отбор. Снощи Дзампа толкова се разчувства, че за момент смени обичайните крясъци.

Франческо Тоти е със статута на жива легенда в Рим. В италианската столица той е наричан „Принц”, „Император”, „Гладиатор”, като феновете го сравняват дори и с божество.

Тоти вече има 247 гола в Серия „А", което го доближава на 27 от лидера във вечната ранглиста Силвио Пиола. На този етап изглежда, че нападателят на Рома няма да получи възможност да стъпи на голмайсторския връх. Настоящият договор на Тоти с клуба от Вечния град изтича през лятото, а от ръководството на клуба заявиха, че той няма да бъде подновен.

Освен всичко друго капитанът е и в конфликт с наставника Лучано Спалети, защото не получава достатъчно игрово време. Последният заяви след снощната победа, че Тоти за пореден път е оправдал доверието му.

С великолепното си представяне в последните мачове Тоти за пореден път отговори подобаващо на критиците. Топката е в полето на ръководството на Рома, което може да промени решението си и да предложи договор за още една година на капитана си.