на живо

Конна полиция между феновете на "Байерн" в Лондон (ВИДЕО)

Баварски привърженици без билети опитаха да влязат на "Стамфорд Бридж"

Getty Images

Конната полиция на Лондон разпръсна феновете на "Байер" Мюнхен пред стадиона на "Челси". Днес (25 февруари) двата тима се изправят един срещу друг в осминафинална среща от Шампионската лига. 

Полицията на Лондон се намесила, след като част от феновете от Германия са опитали да нахлуят на стадион "Стамфорд Бридж" без билети, съобщава "Билд".

Лондонската полиция бързо овладя ситуацията. Някои от привържениците са пострадали леко, след като са ударили коленете си в земята. Част от загражденията са били съборени. 

"Няколко фена потърсиха медицинска помощ. Видях един, който си е загубил обувката. Друг беше изведен от стюардите, защото беше във видимо нетрезво състояние. Билетите на всички се проверяват, преди да влязат на трибуните", разяснява журналист в "Туитър".

"Байерн" Мюнхен и "Челси" се изправят един срещу друг за първи път в турнира след финалния двубой в Шампионската лига през 2012 г. Тогава "сините" от Лондон победиха след изпълнение на дузпи.

Преди мача във Великобритания от полицията заявиха, че полицейското присъствие ще е засилено. Според "Билд" органите на реда провеждат "голяма полицейска операция".