на живо

Кошмарът на Неймар оживя (ВИДЕО)

Футболистът преживя страшен чат с приятели

Instagram

Паяци, мишки, призраци, клоуни... Всеки човек има своите страхове. Според легендата, на празника Хелоуин (в нощта на 31 октомври срещу 1 ноември) всички те се оживяват и трябва да си по-страшен от тях, за да ги изплашиш.

Е, най-скъпият футболист в света - Неймар, тази година пропусна да се маскира и... съжали.

В момента играчът на "Пари Сен Жермен" се възстановява от контузия в бедрото, получена при успеха с 2:0 над "Истанбул Башакшехир" в Шампионската лига. Това и все по-строгите мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус във Франция, означаваха само едно - бразилецът трябва да прекара празничната вечер вкъщи, а не на любимите си партита. 

Неймар избра да не се маскира, а да поиграе с приятели страшни онлайн игри. В същото време излъчваше на живо реакциите си в популярна интернет платформа. А близките му видяха страхотна възможност да го... изплашат.

Маскиран натрапник се промъкна зад гърба му. Първоначално Неймар не го забеляза, но после...

Е, ще трябва да обяснява на треньора Томас Тухел как може да е толкова пъргав с контузия!

ПСЖ няма да може да разчита на бразилеца при гостуването си на "Лайпциг" в среща от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Мачът е в сряда (4 ноември) и може да го гледате пряко по bTV Action от 22:00 ч.