на живо

Костадинов: Футболистите сме виновни за слабата игра на Левски (ВИДЕО)

"Искам да оставя трайни следи в Левски", заяви играч номер 1 на 22-рия кръг на "А" група

bTV

Полузащитникът на Левски Георги Костадинов е амбициран да спечели трофей с отбора. Халфът сподели това по време на награждаването му за играч номер едно за месец февруари и най-добър футболист на 22-ия кръг на "А" група.

„За всеки един български футболист трябва да е цел да остане по-дълго на "Герена". Искам да оставя трайна следа в Левски, но с трофеи, а не само с брой изиграни мачове”, заяви Костадинов.

Относно по-слабия старт на пролетния полусезон, Костадинов бе категоричен, че футболистите носят вината:

"Причините надали са една и две, но вината носим ние футболистите, а не както се спекулира треньор, директор или друг.  Гледаме да се абстрахираме от тези писания, това е нещо нормално за Левски. Ние на терена трябва да покажем по-добра игра. В клуб като Левски нямаш нужда от допълнителна мотивация. В Левски винаги има напрежение, ако няма, не е нормално. Но всичко е в рамките на нормалното. Не бих желал да коментирам противниковите отбори, но според мен ние не сме на нивото, което показахме в подготовката. Сигурен съм, че ако сме здрави, и когато се стиковаме с новите футболисти, ще покажем ниво в положителен аспект, и тогава няма да се говори за разлика в класите с Левски. Не знам каква е целта на тези писания, но според мен са доста излишни. Аз се стремя да гледам реално на нещата, които се случват от лятото насам. Смятам, че треньорският щаб извлича почти максимума от футболистите. Говоря по-скоро за есента, тогава бяхме по-скоро с юноши. А сега през пролетта имаме нужда от време, за да покажем новото лице на Левски."