на живо

Край на драмата! Уанда е в Париж и ще брани семейството си

Икарди и съпругата му са отново заедно

Любовната драма, която вълнува футболния свят в последните дни е към своя край. Футболистът на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара отново са заедно. Поне за това загатват публикациите в социалните мрежи.

Преди дни блондинката, която е и мениджър на играча, се завърна в Париж след няколко дни в Милано. И публикува снимка със съпруга си. "Ще се грижа за своето семейство. И ще го браня от леки жени и животът като цяло". Тя илюстрира своите мисли със снимки с Мауро Икарди от последните 3 месеца. 

Медиите във Франция и Италия веднага разтълкуваха - семейството отново е цяло. 

В последните дни Икарди пропусна мача на своя "Пари Сен Жермен" срещу "Лайпциг", за да отиде при съпругата си и да изгладят нещата. Според таблоидите разлъката между двамата дошла, след като Уанда намерила в телефона на Мауро съобщения от аржентинската актриса и модел Чайна Суарес. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@mauroicardi)

Италиански ежедневник съобщава, че Икарди се появил облян в сълзи на прага на половинката си. Тя била бясна, дори се била свързала с бившия си съпруг и бивш най-добър приятел на Мауро - Макси Лопес, за да му се оплаче от изневярата. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by  (@mauroicardi)

Явно обаче молбите и оправданията на заподозрения в изневяра Икарди са дали резултат. Очаква се двойката официално да потвърди, че драмата е в миналото им.