на живо

Край на приказката! Уанда обвини Икарди в изневяра

Красавицата вече не следва съпруга си в социалните мрежи и изтри снимките си с него

Една от емблематичните футболни двойки - играчът на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди и неговата съпруга Уанда Нара, която е и негов агент, се разделят. За това говорят действията на блондинката в социалните мрежи. 

Тя първо престана да следва своя съпруг, а след това изтри всичките си снимки с него. По-късно дойде и писменото обяснение. Уанда обвинява съпруга си в изневяра.

"Още едно семейство, което съсипа заради проститутка", пише блондинката, явно насочено към футболиста.

Икарди и Нара са семейство от 2014 г. Преди това красавицата беше омъжена за един от съотборниците на Икарди в "Сампдория" - Макси Лопес. Своеобразната "смяна" на футболисти, която извърши Нара преди години, доведе до напрежение, като двамата вече бивши приятели спряха да си говорят и да се поздравяват преди мачовете. 

Снимка: Instagram

Когато Икарди премина в "Интер", тифозите обвиняваха съпругата му, че го подтиква да иска твърде голямо възнаграждение. А при трансфера му в "Пари Сен Жермен" през 2019 г. тя беше сочена от феновете за "черната овца".

Уанда и Икарди имат 2 деца - Франческа (на 5 години) и Изабела (на 6 години). Блондинката има и трима сина от Маски Лопес - Гастон (на 12 години), Константино (на 11 години) и Бенедикто (на 9 години).

Снимка: Instagram

Според италианските медии, Икарди най-вероятно е изневерил на съпругата си с аржентинската актриса, певица и модел Мария Еухения Суарес.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by China Suarez (@sangrejaponesa)