на живо

Красавица №1 в голфа се весели с Григор (СНИМКА)

Кирстен Кътнър и съпругът й се похвалиха в социалните мрежи

Определената като най-красива жена в света на голфа купонясва в компанията на Григор Димитров. Действието се развива в курорта Баха Мар на Бахамите, където българският тенисист е специален гост на милиардера Ричард Брансън.

На екзотичния остров се събират богаташи от цял свят, които плащат солидни суми за възможността да участват в благотворителен турнир срещу Гришо. Събраните средства отиват за благотворителност.

Разбира се, в подобна обстановка спортно-техническите аспекти на тениса остават на заден план, а акцентът е върху вечерните партита и дневни активности, подхождащи на успешни бизнесмени - състезания с джетове, излежаване на плажа и превъзходна храна от морски дарове.

Сред участниците в надпреварата "Некер Къп" е легендата на голфа и настоящ предприемач Грег Норман. Той е придружаван от съпругата си Кирстен Кътнър, а двамата публикуваха снимка в компанията на Димитров.

Кирстен е третата съпруга на Норман. След срещата им през 2010 г. тя веднага бе провъзгласена за най-красивата жена в голфа. Съпругът й е близък приятел на Брансън, а сватбата се състоя именно в курорта на милиардера.

Самата Кирстен е интериорен дизайнер, а в момента развива собствена модна линия.