на живо

Красавиците до най-добрите футболисти на ФИФА

Вижте кои "принцеси" привлякоха вниманието на бляскавата церемония

Getty Images

Блясък, звезден стил и много футболен чар! Това ни предложи церемонията на ФИФА по награждаване на най-добрите през 2016 г.. Очаквано нападателят на "Реал" Мадрид и капитан на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо спечели приза за "Футболист на годината". 

Както винаги почитателите на най-предпочитания спорт в световен мащаб се насладиха на скъпи костюми на известни дизайнери, идеални форми и перфектно излъчване. Най-впечатляващите "украшения" на добрепознатите ни представители на футболния свят обаче бяха техните ... неустоими половинки.

Започваме с големия победител на грандиозното събитите Кристиано Роналдо. Португалецът се появи с новата си приятелка, с която са заедно от няколко седмици - испанката Джорджина Родригес. Очевидно двамата бързо са се сближили, тъй като тя бе като част от неговото семейство.

Снимка: Getty Images

Защитникът на "Ювентус" Даниел Алвеш и моделът Жоана Санс заблестяха под светлините на прожекторите. 

Снимка: Getty Images

Старши треньорът на "Реал" Мадрид Зинедин Зидан и прекрасната му съпруга Вероника придадоха изисканост на събитието.

Снимка: Getty Images

Полузащитникът на "белите" Лука Модрич имаше стабилно подкрепление на церемонията - съпругата му Ваня Боснич и децата им.

Снимка: Getty Images

Водещата, работеща в испанската телевезия "Spanish TV", Пилар Рубио по нищо не отстъпваше на стилния Серхио Рамос, с черен костюм, бяла риза и папионка.

Снимка: Getty Images

Защитникът на "Реал" Мадрид Марсело, съпругата му Кларис Алвес и неговото малко "аз" Енцо внесоха позитивизъм и усмивки на събитието.

Снимка: Getty Images

Класика в черно предложиха Тони Кроос и дългогодишната му половинка Джесика Фарбер.

Снимка: Getty Images

"Черешката на тортата" обаче бе магнетичната водеща Ева Лонгория. Екзотичната красавица непрекъснато флиртуваше с феновете и гостите на събитието.

Снимка: Getty Images

Очакваме с нетърпение да се насладим на множеството "селфи"-та с латиноамериканската актриса.

Снимка: Getty Images