на живо

Красота и пари: Най-богатите футболни половинки

Половинката на Кристиано Роналдо е едва на 4-то място

Футболните съпруги понякога са по-големи звезди от мъжете си! Те са чести гости не само в ложите на стадионите, но и в страниците на таблоидите. 

Част от тях хич не харесват тази популярност. Други обаче показват бизнес нюх и успяват да се възползват, като превърнат харесванията, последователите си и бизнес идеите си в... пари.

Кои са най-богатите футболни съпруги? Едва ли ще ви изненадаме с имената им. Само ще загатнем, че сред тях са Джорджина Родригес (половинката на Кристиано Роналдо от "Ювентус"), Аби Кланси (съпругата на Питър Крауч), Уанда Икарди (съпругата на Мауро Икарди от "Пари Сен Жермен"), но не те оглавяват класацията! 

10. Хелън Фланаган - 2 млн. паунда
Тя е актриса и със сигурност е по-известна от своята половинка. Хелън е сгодена за Скот Синклер, който в момента се подвизава в "Престън Норд Енд", а най-голямото му постижение е престоят му в "Манчестър Сити" (2012-2015 г.). Неговата любима може да се похвали с роли в някои от известните сериали във Великобритания, а в момента двамата очакват третото си дете.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Helen Flanagan (@hjgflanagan)

9. Аби Кланси - 2,5 млн. паунда
Тези крака не могат да се подминат! Аби е една от най-разпознаваемите модели на Острова. Тя е съпруга на бившия нападател на "Ливърпул" Питър Крауч. Докато съпругът ѝ се изявява като коментатор, тя има свое собствено шоу и продължава да участва в рекламни кампании на различни продукти.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ABBEY CLANCY (@abbeyclancy)

8. Уанда Икарди - 3 млн. паунда
Аржентинската красавица живее в истински сапунен сериал! Тя напусна бившия си Макси Лопес и го замени с един от най-добрите му приятели Мауро Икарди. Госпожата е добре позната не само като изкусителка, но и като инфлуенсър в социалните мрежи, водеща на различни предавания и... агент на Икарди, който играе в "Пари Сен Жермен".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

7. Ориана Сабатини - 4 млн. паунда
Тя открадна сърцето на младата звезда на "Ювентус" Пауло Дибала! И на хиляди хора по света, които гледат нейните видеа и слушат нейните песни. Ориана е доста известна в Южна Америка, а с Дибала планират сватба.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @orianasabatini)

6. Кристин Лампард - 5 млн. паунда
Съпругата на бившия капитан и впоследствие мениджър на "Челси" Франк Лампард се занимава с телевизия. Тя е водеща на някои от най-известните лайфстайл предавания във Великобритания. Двамата официално са семейство от 2015 г., а в момента очакват второто си дете.

5. Пери Едуардс - 6 млн. паунда
Тя е певица, част е от известната група Литъл Микс и владее сърцето на Алекс Окслейд-Чембърлейн от 2017 г. Пери е доста популярна във Великобритания, а нейната група има милиони почитатели.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Perrie Edwards (@perrieedwards)

4. Джорджина Родригес - 7 млн. паунда
Странно е да виждаме половинката на Кристиано Роналдо от "Ювентус" на толкова задна позиция в която и да е класация. Джорджина със сигурност е разпознаваемо лице, а световни дизайнери се надпреварват да ѝ предлагат рекламни договори. 

3.Колин Рууни - 14 млн. паунда
Съпругата на мениджъра на "Дарби Каунти" и рекордьор по голове за националния отбор на Англия явно може да жонглира! Освен майка на 4 сина, тя е автор на детски книжки, има своя рубрика в едно от популярните списания във Великобритания и винаги има за какво да даде мнение. Колин явно много обича съпруга си, тъй като му прости и няколко изневери през годините. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney)

2. Шакира - 220 млн. паунда
Половинката на Жерар Пике от "Барселона" със сигурност може да му създаде комплекс, ако сравняват броя на феновете си. Тя е световна знаменитост! Има над 50 млн. продадени албума и 3 награди "Грами". Самата Шакира признава, че не се е интересувала от футбол преди да срещне съпруга си. Сега не пропуска мач на каталунците!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

1. Виктория Бекъм - 360 млн. паунда
Кралицата! Най-успешната! Пример за подражание! Виктория беше известна като част от групата Спайс Гърълс преди да се омъжи за един от любимите футболисти на Великобритания - Дейвид Бекъм през 1999 г. От тогава двамата се подкрепят постоянно - и в отглеждането на четирите си деца, и в страничните си бизнеси. Виктория започна да се занимава с мода, след като приключи музикалната си кариера. Тя изгради бранд, който лесно се разпознава по целия свят, а знаменитостите го предпочитат.