на живо

Кристиано Роналдо не вкара гол и побесня заради "лоши пасове"

Португалецът изпусна нервите си след победата над "Дженоа"

Getty Images

Кристиано Роналдо не сдържа нервите си след победата на неговия "Ювентус" с 3:1 срещу "Дженоа" в Серия "А". "Бианконерите" спечелиха категорично трите точки с попадения на Деян Кулушевски, Алваро Мората и Уестън Маккени, но пък португалецът не успя да се запише след голмайсторите.

След последния съдийски сигнал Роналдо бе видимо недоволен, а италианският "Гадзета дело Спорт" пише, че той се ядосал на част от съотборниците си, сред които Джорджо Киелини и Федерико Киеза, заради "лошите пасове".

Снимка: Getty Images

Твърди се, че нападателят се спречкал и с вратаря Войсчех Шчесни заради изваждането на топката от игра при паднал футболист на "Дженоа". Тогава Роналдо бил казал: "Те са 10, трябва да атакуваме".

След края на мача Роналдо захвърли тениската си на земята, въпреки че я насочи в посока на едно от момчетата, подаващи топките, изявило желание да я получи.

Гневът му достигнал връхната си точка в съблекалнята, когато ударил с юмрук по стената.

Треньорът на "Ювентус" Андреа Пирло потвърди, че Роналдо е бил ядосан, защото не е успял да добави нови попадения към 25-те си гола в Серия "А".

Бъдещето на Кристиано Роналдо в гранда от Торино е под въпрос. Договорът му изтича през лятото на 2022 г., но през последните няколко седмици медиите го "отвеждат" в ПСЖ, на мястото на предполагаемия сигурен напускащ Килиан Мбапе.