на живо

Кристиано Роналдо побесня след смяна в 71-ата минута

Мениджърът Ралф Рангник трябваше да успокоява звездата на "Манчестър Юнайтед"

Reuters

Звездата на футболния "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо не обича да губи и в знаменитата си кариера го е доказвал много пъти! Не обича и да... излиза от терена преди последния съдийски сигнал. 

Още веднъж той показа тази своя черта от характера по време на мача на "червените дяволи" срещу "Брентфорд" от 17-ия кръг на Висшата лига в Англия. При резултат 2:0 за тима от Манчестър мениджърът Ралф Рангник реши да запази силите на португалеца и на негово място да пусне защитника Хари Магуайър. 

Снимка: Reuters

При приближаването до резервната скамейка Роналдо беше бесен. Той поздрави вяло мениджъра на тима, а след това седна демонстративно на стълбите, а не на мястото си на скамейката. 

"Защо ме смени?" и "Защо излязох?" бяха двата въпроса, които португалецът повтаряше. Наложи се Рангник да седне до него и да обяснява на футболиста си решението. 

Снимка: Reuters

"Това е нормална реакция. Нападателят иска да вкарва голове. Но той се завърна след лека контузия и беше важно да имаме предвид, че ни предстои още един мач тази седмица", каза Рангник след мача.

Снимка: Reuters

Роналдо явно е приел обяснението, тъй като в социалните мрежи след мача, завършил 3:0, написа "Важни три точки! Браво, момчета!"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)