на живо

Кристиано Роналдо се връща в игра през септември

Острието на "Реал" (Мадрид) ще пропусне двубоя за Суперкупата на Европа срещу "Севиля", както и първите два кръга на "Примера дивисион"

Getty Images

Нападателят на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо ще лекува контузията си до средата на септември и чак тогава ще се върне в игра, съобщи "Марка". 


Роналдо получи травма във финала на европейското първенство между Франция и Португалия, като дори и без капитана си португалците спечелиха трофея след победа с 1-0 след продължения. 

Трикратният носител на "Златната топка" в момента е във ваканция, която ще продължи до 11 август, а след това ще му е нужен месец, за да се възстанови напълно.

Снимка: Getty Images
7-мицата на Реал ще пропусне мача за Суперкупата на Европа срещу "Севиля" на 9 август и първите два мача на „белия балет“ от първенството на Испания срещу "Реал Сосиедад" и "Селта Виго" съответно на 21-ви и 28-ми август. 

Очакванията са Роналдо да се завърне в игра на 11 септември в двубоя срещу Осасуна.

Роналдо ще пропусне и първия мач от квалификациите на Португалия за световното първенство в Русия през 2018 година. На 6 септември европейските шампиони играят срещу Швейцария.