на живо

Кристиано Роналдо се завърна на "Бернабеу" (ВИДЕО)

Португалецът аплодира победата на бившия си тим в Ел Класико

Кристиано Роналдо се завърна на "Сантяго Бернабеу". За жалост на феновете на "Реал" Мадрид, не като футболист, а като... зрител. 

Португалецът изгледа на живо дербито между неговия бивш тим и "Барселона" и остана доволен от резултата - 2:0 за "белите".

Роналдо влезе на стадиона в черен ван със затъмнени стъкла, като никой от събралите се пред "Сантяго Бернабеу" привърженици не подозираше, че в него е португалската звезда. Той се настани в една от ложите, а камерите бързо го уловиха.

Роналдо имаше два повода за радост по време на мача. Той аплодира бурно и двете попадения - на Винисиус в 71-ата минута и на Мариано Диас в самия край на срещата.

Португалецът си тръгна от "Реал" Мадрид през лятото на 2018 г., за да премине в "Ювентус". Раздялата с клуба, с който Роналдо спечели 4 пъти Шампионската лига и 2 пъти стана шампион на Испания за 9 сезона, беше последвана от видимо охладняване на отношенията, като двете страни прекъснаха връзките и в социалните мрежи.

Звездата на "Юве" имаше възможност да изгледа на живо "Ел Класико", тъй като дербито в Италия между неговия тим и "Интер" беше отменено заради коронавируса.