на живо

Крушарски: Атмосферата е пивка, чакаме ТИР с уиски (ВИДЕО)

"Едвам издържах, можеше и да не се прибера", заяви собственикът на "Локомотив" Пловдив

Крушарски: Атмосферата е пивка, чакаме ТИР с уиски (ВИДЕО)

Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски заяви, че треньорът Бруно Акрапович е позволил по една бира на футболистите, за да отпразнуват класирането за трети квалификационен кръг на Лига Европа. "Смърфовете" отстраниха "Спартак" Търнава след драматичен реванш. Те загубиха като гости с 1:3, но голът на чужд терен им осигури участие и в следващия кръг.

"Не ме питайте, защото едвам издържах. Това беше най-тежкият мач, който съм гледал. Още от началото бях казал, че ние ще се класираме, но не очаквах, че ще стане чак толкова трагично. Така се развиха нещата, че нашите момчета по едно време се бяха разклатили бая. Ако още малко имаше, нямаше да се върна. Вчера атмосферата в клуба беше пивка, до сутринта караха на бира. Сега не знам как ще са. Днес отиват на тренировка, ще ги видим. По една бира им разреши Бруно. Ако отстранят "Страсбург", имаме един фен от Шотландия, той се обади и каза, че ще докара един ТИР уиски", каза Крушарски при завръщането на тима у нас.

Следващият опонент на пловдивчани ще е носителят на Купата на Франция "Страсбург". Собственикът на "Локо" е оптимист за предстоящия сблъсък.

"Продължаваме напред. Няма да се откажем така лесно. С Бруно Акрапович си говорихме до 4 сутринта. Момчетата се готвят най-вече за "Страсбург" и после за първенството. Ще е тежко, но... Това е един мач, турнирен мач. Има шанс", каза той.