на живо

Крушарски: Феновете да ходят да поркат след мача, а не да се бият

"Със сигурност ще играем в Европа, за второ-трето място ще се борим"

Lap.bg

Босът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски направи култово изказване след дербито с "Ботев", завършило с нулево равенство. Собственикът на "железничарите" призова феновете да "ходят да поркат", а не да се бият. Крушарски добави, че днешният резултат отдалечава тима от титлата и "Локомотив" трудно може да мисли за нея, но остава в битката за второ-трето място и със сигурност ще играе в Европа.

"След мача да ходят да поркат, а не да се бият. От тук да отиваме да купонясваме", започна Крушарски.

"Кметът да си изпълни обещанията. Като гледам тази база и нашата - ми се плаче. Или да правят нещо, или да ми кажат "ходи у лево и си гледай работата". Реално трябва да се направи стадион "Пловдив", който да побира 40 000. Вчера бяха 25 000, а в Пловдив спокойно могат да се съберат пак толкова, но местата не достигат"

"И двете дербита бяга горе-долу на едно ниво. Има го това във футбола. Имаме много контузени, което попречи на схемата. За начало е добре. Ще наберем инерция, която няма кой да я спре! Нещата са равнопоставени за всички. Разликата е в парите. Много точки станаха, за да мислим за титла, но за второ-трето място ще се борим. Със сигурност ще играем в Европа", завърши собственикът на "смърфовете".

Тагове: