на живо

Крушарски няма да продава "Локо" Пловдив

Това обяви самият той в отворено писмо

Lap.bg

Христо Крушарски няма да продава "Локомотив" Пловдив. Това обяви самият той в отворено писмо, публикувано на клубния сайт. 

Ето пълният му текст:

Отворено писмо
От: Христо Георгиев Крушарски - основен акционер в "Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД" 

От: Ръководството на клуба
Уважаеми госпожи и господа,

По повод на тиражираните в медийното пространство твърдения, че "Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД" ще смени своя собственик и че г-н Бенедето Манчини ще придобие основния пакет акции на Клуба, бихме искали да заявим следното:

1. Към настоящия момент, притежаваните от г-н Христо Крушарски акции в " "Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД" не се предлагат за продажба и няма да бъдат продавани. Държим да отбележим, че г-н Манчини е надлежно уведомен за позицията на собственика по този въпрос. Всички твърдения в обратната насока, считаме за опити за дестабилизиране на клуба и уронване на престижа му.

2. "Професионален футболен клуб- Локомотив Пловдив 1926 АД" , в лицето на неговото ръководство и собственик, са отворени за конструктивни предложения за сътрудничество, които могат да доведат до още по - добри спортни резултати. Считаме, обаче, че подобни предложения следва да бъдат правени в съответствие с утвърдените правила за бизнес комуникация, при ясно и точно посочване на намерения, на поети ангажименти и всякакви други условия. Уверяваме всички фенове на отбора, медиите и останалите заинтересовани лица, че в случай на промяна на позицията ни, ще бъдат своевременно уведомени. 

Тагове: