на живо

Крушарски: Само аз и Мартин Луков не сме вкарвали, ще му дам да бие дузпа

Президентът на "Локомотив" Пловдив с ново култово изказване

Президентът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски е категоричен, че целта пред "железничарите" остават трофеите, а тимът му до последно ще се конкурира с осемкратния шампион "Лудогорец". Крушарски направи и любопитен коментар относно головете на "Локомотив", по-точно авторите им. Според него само той и вратарят Мартин Луков не са се разписвали, но едното лесно може да бъде поправено.

"Нашето ниво се вдигна в мачовете от евротурнирите. Един отбор израства в мачовете. По-доброто нещо е да има мачове. Целта е да имаме повече срещи. Битките в Европа дадоха резултат за израстването на отбора. Не знам дали сте правили статистика за головете на "Локомотив", както и кой не е вкарал за тима. Аз не съм вкарал, защото не съм играл. Нямаме голмайстор. От нашите момчета и защитниците бележат. Алмейда има 4 гола от 10 мача. Езе има голове. Луков няма, но сега ще му дам да бие дузпа, за да влезе в тази класация. Дано да е срещу "Левски", защото там ще ми е най-приятно. Ще играем мъжки срещу тях", заяви собственикът на "Локомотив".

Снимка: Lap.bg

"Има желание към двама футболисти, но ще мислим. Георги Илиев е категоричен, че си тръгва. Димитър Илиев има договор за още три години. Той подписа нов преди два месеца. Иска да си остане в Пловдив, не иска да ходи никъде. Ще има двама или трима нови. Ще има играч на мястото на Георги Илиев, ще има нападател и ще има нов на мястото на Езе, но не дърводелец, а Езе"

"Ще дишаме във врата на "Лудогорец" до края. Разликата не е много", каза Крушарски.

Тагове: