на живо

Крушарски: Ще сме като "Бока Хуниорс" в Европа! (ВИДЕО)

"Оферти има само за мен, защото съм най-добрият", каза собственикът на "Локомотив" Пловдив

Крушарски: Ще сме като "Бока Хуниорс" в Европа! (ВИДЕО)

Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски заяви, че ще използва тактиката на аржентинския "Бока Хуниорс" в предстоящите европейски мачове. Бизнесменът заяви, че в местното първенство ще играят едни играчи, а в Лига Европа - други.

"Смърфовете" се класираха за третия квалификационен кръг на втория по сила европейски клубен турнир, след като отстраниха "Спартак" Търнава. Следващият им съперник е носителят на Купата на Франция "Страсбург".

"Следващият мач... и той е наш. Ние вече имаме изграден отбор. Щом и резервите могат да играят, значи правим като "Бока Хуниорс" - на Европа ще играят основните играчи, вкъщи ще играят резервите. Бруно Акрапович ще е до пенсия с мен. Не сме говорили, но той ще продължи да си изгражда отбора, докато направим това, което сме решили двамата. Има само оферти за мен. Искат ме отвсякъде, защото казват, че съм най-добрият", заяви Крушарски.

"Казах ви, че ние сме вече там. До плейофите ще играем на "Лаута", от там нататък да му мисли Община Пловдив къде ще играем. Класиране! Не е важен мача, а да победим, да влезем в следващия кръг", добави той.

Бизнесменът не скри и задоволството си от равенството 1:1, което тимът постигна с "Лудогорец" в четвъртия кръг на Първа лига.

"Крушарски седи на пейката и се радва на успехите. Те се дължат на търпението и постоянството. Виждате, че "Локомотив" вече не е за подценяване. "Лудогорец" е най-добрият отбор в България. "Локомотив" е равнопоставен. Да си мислят те за какво място ще играем ние. Днес играха момчета, които никога не сте виждали и показаха, че са равностойни на батковците. Радва ме, че играя. И 3 точки да бяха взели, и 5 точки да бяха взели, ако не бяха играли, нямаше на какво да се радвам", категоричен е той.