на живо

Крушарски за COVID-19 в "Локо": Още нищо няма, стига с глупостите и паниката (АУДИО)

"25 са болните, а аз разпускам заразата!", заяви босът на "железничарите" в типичния си стил

Lap.bg

Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски коментира в типичния си стил появилата се през изминалата нощ информация, че футболисти на клуба са с положителни проби за COVID-19.

В момента със симптоми на коронавирус са Илко Пиргов, Бирсент Карагерен и Кенан Муслимович.

Пред bTV Крушарски заяви, че все още е рано да се каже дали има заразени.

"Още нищо не е вярно, докато не се потвърди... Има 25 заразени! Стига с тия глупости, стига с тая паника. Няма нищо още.", коментира собственикът на "Локомотив".

Очевидно подразнен от въпросите, той завърши разговора с: "Аз съм болен от COVID-19 и разпускам заразата навсякъде!", след което затвори телефона.

Всичко това се случва само ден преди "Локомотив" да посрещне ЦСКА в мач от предпоследния кръг на Първа лига. По програма "железничарите" имат и гостуване на "Левски" през уикенда, с което завършват кампанията.

В началото на седмицата носителят на Купата на България показа трофея на стотиците свои фенове, събрали се пред сградата на общината в центъра на града.

Въпреки призивите за спазване на мерките срещу коронавируса и носенето на маски, екзалтираните привърженици на "Локомотив" видимо не стояха на дистанция един от друг.

Тагове: